Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Нутрам без зърно за мини породи кученца.

Nutram Grain Free за мини породи кучета

T27 Nutram  Grain-Free ® Пуйка, Пиле & Натурална патица 
 
T27 Nutram е Холистична формула, мулти-полезна, и богата на хранителни вещества рецепта, която подобрява състоянието на вашия домашен любимец от вътре навън. Нашият холистичен подход започва с благотворни съставки - съчетание от ниско гликемична Леща, зелен грах и нахут, като източник на здравословни въглехидрати и качествен протеин. Това, съчетано с Нар и малини, богати източници на мощни антиоксиданти, помагат да се стимулира имунната система на малките кучета.  Можете да бъдете уверени, че храната на вашия домашен любимец е лечебна, здравословна и част от общото състояние и начин на живот.

Гарантиран Анализ

Хранителен Min / Max Гарантирано
Суров протеин минимум 32,0%
Сурови мазнини минимум 17,0%
Crude Fiber максимален 6,0%
Влага максимален 10,0%
Пепел максимален 6,5%
Калций минимум 1,0%
Фосфор минимум 0.80%
Омега-3 * минимум 0,20%
Омега-6 * минимум 2.60%
ккал / кг   3895
ккал / купа   465

Съставки

Обезкостено пуешко, пилешко брашно, леща, зелен грах, нахут, цели яйца, пилешка мазнина,натурално пиле, Flavor, обезкостена пуйка, Ленено семе, морска сол, тиква, броколи, Киноа, холин хлорид, Algae Продукт (източник на DHA), Нар, Малини, кале, корен от цикория (пребиотик), Kelp, Витамини и минерали (Vitamin E, витамин А, витамин D3, витамин B3, витамин C, витамин B5, витаминВ1, витамин В2, бета-каротин, витамин В6, витамин B9, Витамин B7, витамин В12, цинк Proteinate, железен сулфат, Iron Proteinate, цинков оксид, меден Proteinate, меден сулфат, манган Proteinate, Манганов оксид, калциев йодат, натриев селенит), Yuccaшидигера, Green мида, спанак, целина Семена, Мента , лайка, куркума, джинджифил, сушени Розмари

Нутрам за мини породи

  100% Месо и продукти годни за консумация от хората!Без зърно и глутен! 0%картофи!0%пшеница,0%царевица,0%соя,0%глутен!
100% натурални продукти!

 

T28 Nutram Total Grain-Free® Сьомга & Пъстърва-натурална храна

Разфасовки-2,270кг.

T28 Nutram  Grain-Free® Salmon & Natural пъстърва Dog Food е Холистична формула, мулти-полезна и богата на хранителни вещества рецепта, която подобрява състоянието на вашия домашен любимец от вътре навън. Нашият холистичен подход започва с благотворни съставки  - съчетание от ниско гликемичен зелен грах, нахут и леща, като източник на здравословни въглехидрати и качествен протеин. Това, съчетано с боровинки и къпини, които са богати източници на мощни антиоксиданти, помагат да се стимулира имунната система на малките кучета.

Можете да бъдете уверени, че храната на вашия домашен любимец е лечебна, здравословна и част от общото състояние  и начин на живот.

Нутрам Grain Free(без зърнени култури) е диета с нисък гликемичен индекс,различаваща се формула от традиционните храни на пазара.

Ниския гликемичен индекс помага за контрола на апетита,намалява риска от метаболитни заболявания като диабет,и подобрява цялостното здраве и благосъстояние.

Нутрам Grain Free съдържа 0% картофи,0% зърнени култури, обогатени  с иновативни съставки:семена от чиа,семена от киноа,боровинки(канадски),нар и къдраво зеле,и се прави с над 90% пресни плодове и зеленчуци от месните канадски източници.

 

 

Мащабни проучвания показват, че колкото е по-висок гликемичният индекс (GI) на храните, които човек и кучето консумират(това са храни, които бързо се отразяват на нивото на кръвната захар), толкова е по-голям рискът от натрупване на наднормено тегло, заболяване от диабет и сърдечно-съдови болести. Ново проучване предполага връзка между високият GI и различни форми на рака.

  Високите нива на захар в кръвта потиска имунитета и ускорява остаряването.

Затлъстяването е много сериозен проблем, който засяга милиони домашни любимци. Диети с ниско съдържание на гликемичен индекс водят до балансирани енергийни нива , оптимизираизгарянето на складираните  мазнини и контролира  апетита, което е много полезно при управлението на теглото на вашия домашен любимец.


 Първите три съставки са месо! 34%протеин 20% мазнини!

 

В първите десет съставки 6 са от месен произход! Първите три съставки са прясна пъстърва,брашно от сьомга,пилешко месо!

0% зърнени култури и 0% картофи! Много конкуренти на Нутрам използват основно зърно дори като първа съставка(което говори,че съдържанието на месо е много ниско) и картофи(които нямат никаква хранителна стойност за кучето и имат висок гликемичен индекс).
Високи нива на глюкозамин!
 
Състав:
 Обезкостенa пъстърва, брашно от сьомга , зелен грах, риба Менхаден , нахут, леща, рапично масло, обезкостено сьомга, масло от сьомга, ябълки, моркови, холин хлорид, Butternut Скуош, Киноа, Cranberries, Боровинки,къпини, Кале, Kelp, корен от цикория (пребиотик), Витамини и минерали (Vitamin E, витамин А, витамин D3, витамин B3, витаминC, витамин B5, витамин В1, витамин В2, бета-каротин, витамин В6, витамин B9, Витамин B7, витамин B12, Zinc Proteinate, железен сулфат, Iron Proteinate, цинков оксид, меден Proteinate, меден сулфат, манган Proteinate, Манганов оксид, калциев йодат, натриевселенит), Yucca шидигера, Green мида, спанак, целина Семена, Мента, лайка, куркума , Ginger, сушен розмарин.

 УСВОЯЕМОСТ 
Оптимално храносмилане чрез използване на лесно смилаеми съставки, висококачествени протеини и обогатяване с пребиотици, подпомагащи храносмилателната система.
ПОДВИЖНОСТ 
Защитава ставите благодарение на увеличеното съдържание на глюкозамин, новозеландска зеленоуста мида и мастни киселини с противовъзпалително действие
ИМУНИТЕТ Високи нива на омега мастни киселини от сьомга и натурални антиоксиданти за стимулиране на имунната функция и прекрасно здраве на кожата и козината. Помага за запазване на доброто зрение на кучетата.
ЗЪБНА ЗАЩИТА Екстракт от зелен чай осигурява свеж дъх, противомикробни съставки убиват гъбички и вируси. Специалната форма и структура на гранулата предотвратява лакомото поглъщане на храната, стимулира дъвкането и осигурява добра устна хигиена.
ПРЕВЪЗХОДЕН ВКУС - използвани са висококачествени протеини, пъстърва, сьомга и чисто птиче месо, и незаменими за кучетата от мини и малки породи ценни добавки, осигуряващи превъзходна форма, здраве и жизненост
 
 
Хранителен Min / Max Гарантирано
Суров протеин минимум 36,0%
Сурови мазнини минимум 17,0%
Crude Fiber максимален 5,0%
Влага максимален 10,0%
Пепел максимален 6,5%
Калций минимум 1,0%
Фосфор минимум 0.80%
Омега-3 * минимум 1.20%
Омега-6 * минимум 2.90%
ккал / кг   3925
ккал / купа   470

 

Хранене Насоки

Тегло (кг) Тегло (кг) Daily Хранене Сума
Active Dog
2 кг 4.4 кг 1/2 чаша (60 гр)
5 кг 11 либри 1 чаша (120 грама)
7 кг 15,4 кг 1 1/4 чаши (150 ж)
10 кг 22 либри 1 2/3 чаши (200 гр)
По-малко активни кучета
2 кг 4.4 кг 1/3 чаша (40 д)
5 кг 11 либри 2/3 чаши (80 ж)
7 кг 15,4 кг 1 чаша (120 грама)
10 кг 22 либри 1 1/4 чаша (160 ж)
Puppy (от 2 до 6 месеца)
2 кг 4.4 кг 2/3 чаша (80 грама)
5 кг 11 либри 1 чаша (120 грама)
7 кг 15,4 кг 1 1/2 чаши (180 грама)
10 кг 22 либри 1 2/3 чаши (200 гр)
Puppy (от 6 до 10 месеца)
2 кг 4.4 кг 1/2 чаша (60 гр)
5 кг 11 либри 2/3 чаша (80 грама)
7 кг 15,4 кг 1 чаша (120 грама)
10 кг 22 либри 1 1/3 чаши (160 ж)

Статии в Брой 118

Нутрам без зърно за мини породи кученца. Балкански център за обучение на кучета К-9 Как да избираме храна за нашият любимец? Клуни получи две кучета като подарък Кучета откриват отрова Птичето богатство в България Еволюция 30 000 лева отпусна земеделското министерство за изложби на овчарски кучета! Прилика и разлика между стафордшира и пит -бул териера Конете лекуват Котките са невероятни лечители Английските храни за кучета-Dr.John Зоомагазини в София Онлайн зоомагазин най-ниски ЦЕНИ!

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета