Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

30 000 лева отпусна земеделското министерство за изложби на овчарски кучета!

Фонд Земеделие отпусна 30 000 лева за изложби на овчарски кучета

Кандидатстването по схемата за участие в киноложки изложби е до 29 май 2015 

Фонд Земеделие отпусна 30 000 лева за изложби на овчарски кучета

Фонд Земеделие отпусна 30 000 лева за изложби на овчарски кучета

 

Помощта се предоставя на малки и средни предприятия от животновъдния сектор за популяризиране на възможностите и постиженията на българските овчарски кучета, под формата на субсидирани услуги от Българския киноложки клуб за Българско овчарско куче (БКК за БОК).

Кандидатстването по схемата за участие в киноложки изложби, сключването на договор между ДФ „Земеделие” и БКК за БОК и изплащането на помощта трябва да се извърши до 29 май 2015 г.

Максималният бюджет по схемата „Помощ за участие в киноложки изложби” за 2015 г. е 30 000 лева, като Фонд „Земеделие” финансира до 100% от разходите за участие в изложението на овчарски кучета. Допустимите разходи по тази схема са такси за участие, разходи за път и транспортиране на живтотните; за публикации и уебсайтове за обявяване на събитието; наем на изложбени помощи и щандове и разходите за тяхното монтиране и демонтиране. 

         За да получи помощта за изложба на овчарски кучета, Киноложкият клуб трябва да представи пред ДФЗ документи като договори, сключени между него и земеделските стопани, в които е посочен броят животни, за които ще се извършват услугите, зоотехнически сертификати или сертификати за произход, доказващи породната принадлежност на животните и др.

         Подборът на животните, които ще участват в изложението на български овчарски кучета, се извършва чрез решение на Управителния съвет (УС) на БКК за БОК, с което се определя броят на животните, възраст, категория, екстериорни условия, наличие на призове от предишни участия в изложения.

Статии в Брой 118

Нутрам без зърно за мини породи кученца. Балкански център за обучение на кучета К-9 Как да избираме храна за нашият любимец? Клуни получи две кучета като подарък Кучета откриват отрова Птичето богатство в България Еволюция 30 000 лева отпусна земеделското министерство за изложби на овчарски кучета! Прилика и разлика между стафордшира и пит -бул териера Конете лекуват Котките са невероятни лечители Английските храни за кучета-Dr.John Зоомагазини в София Онлайн зоомагазин най-ниски ЦЕНИ!

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета