Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Хранене на канарчетата

Най-добрата храна за канарчета се състои от около 80% канарено семе и останалите 20% рапица, коноп, нигер и др. Повечето канарчета не ядат бяло или жълто просо. То не трябва да присъства в диетата им, освен в много малки количества.

 

Магазин-за канарчета

Свежи зеленчуци са задължителни, ако искате да имате здраво и щастливо канарче. Те са важни както за физическото, така и за психологическо състояние на канарчето. Ежедневно ги хранете със зеленчуци според сезона и помнете, че ако канарчето ви е свикнало да яде зеленина, то може да яде до половин от собственото си тегло на ден и повече. Някои от добрите зеленчуци за тях са броколи, зеле, нарендани моркови или цвекло (те свикват да ги ядат по-лесно, ако ги смесите със зеленина). Също така добър избор са листата на глухарчето, градинска жлъчка,-вид цикория (Cichorium endivia). Избягвайте да им давате прекалено много маруля, защото съдържа много вода. Може да им давате плодове като: ябълка, круша. Но избягвайте: по-меки плодове като праскова, папая или манго, защото те ще направят изпражненията им меки. Канарчето дори може да умре.Семки не би трябвало да им се дават повече от веднъж или два пъти в седмицата и не повече от една чаена лъжичка за канарче. Канарчетата могат да увредят черните си дробове, ако ядат повече от тези мазни семки, въпреки че много ги харесват.

Пясък в малки количества е необходимо за добро храносмилане при канарчетата. Трябва да се потърси добър източник на калций и други минерали, за да се поддържа доброто здраве на канарчето. Добрите марки съдържат балансирана смеска от минерали. Тези храни са често наречени „минерализирани”. Може също така да добавите в храната печени стерилизирани черупки от яйца.

Витаминена добавка е много важна за птици, които живеят в къщата.Повечето марки уточняват, че трябва да им давате добавката смесена с вода.

Статии в Брой 142

На какво се дължат инцидентите с кучета? Поръчай продукти онлайн Линии от Гдр на немската овчарка Най-добрите готвачи за кучета-готвачите от Джилбертсон Хранене на канарчетата Хранене на вълнисто папагалче Каква ,ще бъде съдбата на лъвчетата? Игуана 10 причини да си вземем куче!

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти