Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Каква ,ще бъде съдбата на лъвчетата?

Всички сме свидетели на голямата истерия около "спасяването" на българските лъвчета.Накрая всички са щастливи Хепи Енд лъвчетата заминават за Холандия.

Но дали хората "спасили"лъвчетата знаят ,че те могат да бъдат приспани в Холандия заради увредените си гени и близкородственото кръстосване.И ако не бъдат приспани в Холандия те знаят ли,че подобни лъвове отиват в паркове ,където се предлагат за отстрел на богати ловци.

Колко струва една подобна кампания и има ли делавера тук?

Вие как мислите? Цената  за тази спасителна акция може да достигне до няколко милиона евро и съдбата на лъвчетата пак да бъде смърт от близък разстрел и главата на милото лъвче да бъде закачена  над камината на някой ловец! Разбира се до разстрела на лъвчето минават поне 4 години хубаво гледане и лечение за да може " царят" да има огромна и тъмна грива за да бъде по-ценен трофей.

Гледах един видеоклип ,как един управител на подобен парк обясняваше ,че лъвовете получават щастлив живот до петата си година и чак след това ги пускали за отстрел. Този човек каза ,че и без това в природата мъжките лъвове рядко доживяват повече от 5-6 годишна възраст.

А ,знаят ли "спасителите" на лъвчетата ,че в зоопарка в Пазарджик лъва може да доживее до дълбока старост(всички рекорди за продължителен живот са в зоопарковете).

ПетШоу се захваща с разследването на тази спасителна акция и ,ще се опитаме да разберем съдбата на лъвчетата и да следим техния живот.

 

Необходима ни е информация и съдействие.

 

Статии в Брой 142

На какво се дължат инцидентите с кучета? Поръчай продукти онлайн Линии от Гдр на немската овчарка Най-добрите готвачи за кучета-готвачите от Джилбертсон Хранене на канарчетата Хранене на вълнисто папагалче Каква ,ще бъде съдбата на лъвчетата? Игуана 10 причини да си вземем куче!

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти