Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Новите супер премиум продукти от Англия-HARITAGE!

Dr.John-храна за кучета

Haritage е супер премиум храна ,която се  произвежда само в Англия.Компанията произвежда вече над 140 години храни за кучета!
Продукттите на Haritage се характеризират с много високо качество на съставките и изключително прецизен баланс на витамините и микроелементите необходими на кучето.
Съдържанието на качествено месо в HARITAGE е много високо ,което гарантира постъпването в организма на всички аминокиселини необходими за правилното функциониране на всички органи в кучешкия организъм.
В храните на Haritage не се съдържа глутен.
Формулите на HARITAGE имат изключително благоприятно влияние върху космената покривка и външния вид на кучето заради балансираните нива на омега мастните киселини,биотин и др. съставки.
Перфектния външен вид и лъскавия косъм говорят за здраво и силно куче.
В последно време много кучета страдат от проблеми в опорно-двигателния апарат ,дисплазия и други заболявания.HARITAGE съдържа високи нива на глюкозамин и хондро-протектори,които помагат на кучето да укрепва опорно двигателния апарат и заздравява ставните връзки.
В HARITAGE се съдържат съставки ,които намаляват миризмата на урината и изпражненията на космената покривка на кучето.Когато домашният ни любимец няма характерната силна кучешка миризма се създава комфорт и за хората.
Английските супер премиум храни HARITAGE са с много високи нива на усвояемост над 85%!
Количествата на изпражненията са много малки сравнени с други марки храни.
 
 
 

Статии в Брой135

Бременност и куче Новите супер премиум продукти от Англия-HARITAGE! Забранени храни за кучетата Ротвайлер -германския ковчежник Френски булдог Алапаха блу булдог Верни кучета

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти