Най-голямата изложба на екзотични папагали в Източна Европа Macaw GardenShow отваря врати  в Парадайс център, Playground на 20 ти февруари, всекиден от 10:00 ч. до 21:00 ч. до 31 май.

 На 20 февруари  в  Парадайс център  официално ще бъде открита изложба наредки, големи папагали от цял свят.

Изложбата сенарича „Macaw Garden Show“ и ще гостува до края на м.май.  В нея савключени над  35 вида пернати: седем вида Ара,четири вида Какаду, Амазона,Жако, Еклектус,  като и три вида много редки птици. Това са ХиацинтоватаАра Джулс/както казват децата „Синия папагал от филма РИО“/, Токо ТуканаРафи и Златния папагал – Съни. 

 

Снимка 220266

 

Това, което прави изложбата още по-вълнуваща е факта, че птиците не сапоставени в клетки, нямат прегради, а са свободни. Те са специалноподготвени за целта и по този начин всеки може да се наслади на красотатаим така, както би ги видял в естествената им среда. За това допринася испециалния интериор, който ви кара да се чувствате като в истинска джунгла.

 В специална зона, посетителите може да се докоснат лично до избран любимец,да го нахранят или да си направят уникална снимка за спомен с него.Настроението се покачва и от факта, че всеки посетил изложбата се включва втомбола за спечелването на един говорящ папагал от вида Кралско Жако.

 

Снимка 220267

 

Кактосподелят организаторите от Macaw Garden Show: Сигурни сме че тази година ,най-желания подарък на децата в София за домашен любимец, ще бъдепапагал,уверява  домакинът Янко Кесаровски.

 

Снимка 220265