Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Храна за шампиони 2

Избирайки CHAMP вие избирате храната на професионалистите ,на тези ,които подготвят и тренират работните и състезателни кучета в Европа.Голяма част от треньорите избират тази марка! Впрегатни кучета теглещи шейни,ловни-птичари,свинари и др.,полицейски,състезателни -глобалринг спорт,мондиоринг,френски ринг,KNPV,NVBK,IPO,аджилити,специализирани състезания с пит-бул териери,послушание или обикновени домашни любимци с ,които тичаме.
 
CHAMP храна за професионалисти
 
Освен за работни и спортни кучета CHAMP е подходяща за всички породи кучета независимо дали спортуват активно или не.Храната е перфектно балансирана за здравословно израстване на малките кученца  и поддържане в перфектна форма на зрелите кучета.Няма да видите куче хранено с тази храна да бъде с наднормено тегло или да изглежда безформено.Това са диети ,които поддържат перфектно тяло и дават много енергия и издръжливост на всички кучета.
Храната предпазва кученцата  да израстват с криви крака и проблеми в опорно-двигателния апарат-остеопороза,дисплазия и др.
Център за обучение на кучета К-9
 
Кое прави CHAMP уникална храна?
Перфектния баланс , усвояемост,енергията и силата ,която дава на кучетата.Отделните формули на CHAMP повишават силата и издръжливостта от 15% до 38%!
CHAMP е космическо гориво ,което ,ще изстреля вашето куче там където вие искате!
CHAMP е изготвена за тези ,които искат да побеждават!
CHAMP е храна за шампиони! Всяко куче е CHAMP!

Статии в Брой 148

ШиТцу Пекинез Пудел Храна за шампиони 2 PetShop -Благоевград Декоративни зайчета 2 Българското куче 2 Забранени храни! 12 Померан-кучето на кифлите Обучение на кучето 4

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти