Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Бойни породи кучета

Децата и кучетата

От дълбока древност кучето е доказало своята любов и вярност към човека. Не напразно се казва „Верен като куче”. Въпреки това, всяка година има стотици ухапани или нападнати. Най-честите пострадали са деца! Една от основните причини е незнанието и какво да бъде поведението ни при такава среща. Голяма е отговорността и на всеки собственик на куче – как го отглежда, социализира и възпитава. Кучета се отглеждат масово, но за съжаление голяма част от стопаните имат ограничени или почти никакви познания за това. А самочувствието им...е без коментар! За да се намали броят на нещастните случаи е необходимо много, а отговорността е на всички!

 Доктор Джон храна за кучета

Център за обучение на кучета К-9

Кучето не играчка,а живо същество,което умее да обича и да бъде предано на човека,чиято грижа и доброта чувства.Кучето трябва да се разхожда,да се храни,да се къпе да се възпитава,да бъде разхождано всекидневно.Това е възпитателно за децата ,ще ги научи на отговорности и на грижа за друго същество,което ще бъде полезно след време.

 Кои породи са подходящи за деца? Не всички кучета са подходящи за малки деца.Някои породи са хипер-активни и не са подходящи за малките човечета,други са доминантни и агресивни,което също ги прави неподходящи.

CHAMP храна за професионалисти

Ние в нашата школа К-9 обучаваме собствениците ,как да се държат с кучетата и децата . Без правилно отношение много често се стига до конфликти между кучето и детето.

За повече информация по-темата можете да се свържете с нашите инструктори в К-9 Център за обучение на кучета-0889 531171

Алекс Илиев управител на К-9 Център

Статии в Брой170

Децата и кучетата Световно първенство по-мондиоринг в Печица -Румъния Световно-втора част Обучение на малкото куче Боксерът-спокойната сила К-9 Пет Фууд Еоод С какво да храним кучето през студените дни? Немската овчарка -хранене

Хотел за кучета К-9

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета

Училище за шампиони

K-9 Pet Food Ltd