Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Куче спасява семейство

 
По време на дежурство, куче изкача пред полицейски патрул. Полицаите решават да го проследят, защото...

Като любители на животните, се стараем да изнамерим и споделим едни от най-интересните истории,  в които главни герои са именно нашите приятели – животните. Тази история е още един пример, че кучето е най-добрият приятел на човека и че трябва да сме грижовни към животните, защото те не мислят на никого нищо лошо, а винаги са готови да дадат обич и разбирателство!

 

Историята се развива в Аляска, късно вечерта. По време на дежурство, полицаи патрулират и на пътя им изкача бягащо куче. Служителите на реда решили да го проследят, водени от инстинкта си, че нещо лошо може да се случва. Кучето ги отвежда до семейно жилище, което в онзи момент гори с пълна сила. Полицаите са пристигнали на време и няма жертви.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

И понеже сме страшно развълнувани от кучетата – спасители, искаме да споделим с вас още една история , в която бременно  куче спасява семейство горяща къща.  

 

Щетите на четиричленното семейство възлизат на 70 000 долара, те споделят, че са загубили абсолютно всичко – дори коледните подаръци, украса, всичко.

 

 Въпреки това са благодарни, че са оцелели. За кучето, което ги е спасило казват, че е невероятно, не могат да опишат с думи колко са щастливи и че ако не е било то, всички сега са щели да бъдат мъртви.

Статии в Брой 122

Кучетата като покровители на дома Куче спасява семейство Котките Померан Канадските лидери Басет Състезание по-белгийски ринг спорт -NVBK в Белгия Коледна промоция на Др.Джон 2015г. Коледна промоция на канадските храни NUTRAM 2015г.

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти