Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Кое ,ще е новото куче на Мики Рурк?

 

Американският актьор Мики Рурк планира да си вземе ново куче, след като обичната му чихуахуа Локи почина, съобщи БГНЕС. Той възнамерява да кръсти новия си домашен любимец Оскар заради номинацията си за най-престижната награда в света на киното.

 

Рурк не успя са спечели наградата за най-добър актьор за сметка на Шон Пен, но поздрави приятеля си за победата. Той дори заяви, че би предпочел кучето му отново да се върне при него вместо да спечели безценната статуетка.

 

Сърцето на звездата от филма "Кечистът" беше разбито след като 18-годишната Локи почина миналата седмица. Рурк се чувства самотен без кучето си и планира да си вземе ново, съобщава RadarOnline. "Мики има и други кучета, но Локи му липсва ужасно. Той не желае да чака повече и иска да се сдобие с нов домашен любимец тази седмица. Новото куче няма да замени Локи, но наричайки го Оскар, Мики счита, че ще направи годината на завръщането си в киното още по-специална", споделя приятел на звездата.

Статии в Брой123

Овчарите в Румъния протестират Бронежилетки за кучета Кое ,ще е новото куче на Мики Рурк? Глобалринг спорт за кучета командоси-интервю с Александър Илиев Коледна промоция на канадските храни NUTRAM 2015г-2 Коледна промоция на Др.Джон 2015г.-2 Какво трябва да знаем когато купуваме храна? Котките-любопитно! Животни чупят камери ПитБул уби гаджето на момиче

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета