Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Бойни породи кучета

Зоологическа градина Благоевград

Приключи ремонтът в зоопарка в Благоевград.

Това каза пред ‘‘Фокус’’ Крум Попниколов, директор на зоопарка. Той поясни, че са направени нови ограждения на мечките, на вълците и на чакалите. Попниколов поясни, че когато е правено ограждението за чакалите, е направен и кльон, с цел да се осигури допълнителна надеждност и да няма бъдещи инциденти, каквито имаше преди 2 месеца с избягалата вълчица Лупи. Той добави още, че очакват посещението на приемно-предавателна комисия, която да одобри ремонтните дейности, за да могат да се приберат в зоопарка мечките, които в момента са настанени в Айтос.

Това е зоопарка с най-много бягства в кратък срок на мечки,вълци и какво ли не.Мечките бягат за втори път!Кой е Крум Попниколов? Защо още не е уволнен за тези безобразия?

Попниколов е един неуспял ветеринар ,който прекалява много с алкохола.Може би и персонала за зоопарка също прекалява с алкохола за да влизат редовно в "господари на ефира".

Иванка Русева

Статии в Брой120

Зоологическа градина Благоевград Училище и хотел за кучета К-9 Английската храна Др.Джон Лабрадорът Българското куче Черен руски териер Хранене на подрастващата немска овчарка Кои са забранените храни за кучетата?

Хотел за кучета К-9

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета

Училище за шампиони

K-9 Pet Food Ltd