Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Предотвратени са борби с кучета в Пазарджик.

Полицията предотврати масови боеве с кучета в оранжерия в Пазарджишко

 

Жестоките сцени между животните трябвало да минат маскирани като киноложка изложба

Полицията е предотвратила нелегални боеве с кучета в пазарджишкото село Звъничево, съобщават от пресцентъра на ОД МВР- Пазарджик. В дирекцията е получена информация, че на 17 октомври в оранжериен комплекс, под предлог, че ще се проведе киноложка изложба на кучета от породата средноазиатска овчарка, се организират незаконни боеве.Екипи на секторите "Криминална полиция" и "Охранителна полиция" блокирали периметъра около оранжерията и проникнали вътре. На мястото са установени 76 човека с над 20 кучета. Открит е и обособен ринг за борби с животни.

При проверка на документите за самоличност е констатирано, че мъжете са от Пазарджик, Добрич, Шумен, Стара Загора, Ихтиман, София и Перник. Сред присъстващите имало и чужди граждани от Република Македония и Румъния.

Част от мъжете са с богато криминално минало, уточняват от пресцентъра. На 11 лица са съставени актове по Закона за българските лични документи. По случая е образувано досъдебно производство, а работата по разследването продължава. /БЛИЦ

 

Оказва се ,че участниците са глобени само за липса на лични карти и са пуснати! Какво се оказва -много шум за нищо!

Статии в Брой117

Списание ПетШоу се завръща! Защо трябва да обучаваме кучето си? Произход на средноазиатската овчарка Хранене на кученца от едри породи. Невероятния италианец! Цветовете на пит-бул териера Мопсът -мастиф в малки размери. Забранени храни за кучето! Предотвратени са борби с кучета в Пазарджик. Не купувайте храна от чуждестранни онлайн магазини!

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета