Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Бойни породи кучета

Здравословни храни за вашите любимци

К-9 Пет Фууд Еоод е вносител на английските храни за кучета Dr.John Pet Food и на холандските CHAMP.

Доктор Джон е най-старата фирма за кучешка храна в света разработена съвместно с английския научен институт.Това са едни от най-здравословните диети за кучета в света.Нивата на протеин не са много високи,защото учените са установили ,че високите нива на протеин намаляват живота на кучето драстично.

Холандската марка Чамп е много известна сред състезателните и работни кучета 22 страни в света хранят полицейските си кучета с тази марка.

Защо сме избрали английски и холандски марки? Защото в богатите страни има качествени суровини-много месо и др. в бедните страни като Бразилия,Испания,Италия месото не стига за хората ,камо ли за кучетата!

За разлика от канадските,американските и бразилските марки ,които съдържат ГМО нашите храни са 100% чисти от ГМО продукти!

К-9 Пет Фууд предлага храните директно на крайните си клиенти за да не се оскъпяват от прекупчици,като зоомагазини и вет.кабинети.Един чувал ,който струва 76 лева на едро при нас  в зоомагазина ,ще стане 106 лева ,а при ветеринарите 130лв!!!

Предлагаме безплатна доставка със СПИДИ до офис!

За поръчки 0889 531171

Можете да влезете в сайтовете ни и да си харесате продукт.

Доктор Джон храна за кучета

CHAMP храна за професионалисти

Статии в Брой 169

Купата на Гърция по-мондиоринг Клуб за спорт с кучета К-9 организира събитие Здравословни храни за вашите любимци Зигер шоуто за немски овчарки

Хотел за кучета К-9

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета

Училище за шампиони

K-9 Pet Food Ltd