Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Поръчай храна по-телефона

Английските продукти на Dr.John се произвеждат вече над 140 години!
Първата  фирма в Света за производство на храна за кучета! Формулите се разработват съвместно с английския научен институт вече над 140 години! Това са едни от най-балансираните формули,които гарантират правилно израстване и здравословен и дълъг живот на кучето!
 
Доктор Джон храна за кучета

Разработен от специалистите по храненето, Doktor John обслужва специфичните хранителни нужди на вашия домашен любимец, на базата на общото им здравословно състояние и етап от живота. Всяка  формула използва най-качествени съставки, без субпродукти от животните.Използва се само най-качественото месо ,което е годно за консумация и от хората.Не само, че продуктите в Doktor John са  много приятни на вкус, те са специално формулирани да доставят допълнително енергия, управление на теглото, контрол на космените топки, и по-здрава кожа и козина. Нищо не е по-важно за нас, отколкото да дадем най-доброто за най-добрия си приятел!
 

Чрез текущите научни изследвания и развитие, Doktor John е в състояние да осигури на кучета и котки  най-добрите хранителни съставки. Нашият екип от ветеринарни лекари, агрономи и биолози работят неуморно, за да се развият формули, които са едновременно питателни и вкусни.

Изработени от най-високо качество на съставките,формулите на  Doktor John могат да бъдат единственият източник на ежедневно хранене, разработени за подобряване на всеки етап от живота на вашия домашен любимец.

Ние сме вашият партньор в осигуряването на дълъг и здравословен живот за вашия домашен любимец, с научно доказаните   формули  на английските експерти.

В храните има протектори за защита на ставите и всички витамини и минерали ,които са необходими за нормалното функциониране на животинския организъм.Доктор Джон се грижи преди всичко за здравето на домашните любимци и всички диети са с намалено съдържание на протеин ,което е основното за здравето на кучетата!

 
За всички градове и села ,в които нямаме представители можете да поръчате храна директно от нашият склад!

Тел. за поръчки-/0889 53 11 71 Влезте в сайта и изберете храна за вашето куче-Доктор Джон храна за кучета

Статии в Брой 163

Средноазиатската овчарка-легендарното куче! Канадския вълк Обединенс -послушание Finals - Sarah Karlsson + My Nr One Exxi / Border Collie - Sweden Изложба за кучета в Сащ -финал Поръчай храна по-телефона Кокерът-най-добрият домашен любимец! CHAMP-Холандската марка-символ на качество! Клуб за спорт с кучета К-9 Хранене на подрастващата овчарка

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета