Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Бойни породи кучета

Промоция-Доктор Джон

Поръчай храна по-телефона

 

 

Английските продукти на Dr.John се произвеждат вече над 140 години!
Първата  фирма в Света за производство на храна за кучета! Формулите се разработват съвместно с английския научен институт вече над 140 години! Това са едни от най-балансираните формули,които гарантират правилно израстване и здравословен и дълъг живот на кучето!
 
Доктор Джон храна за кучета

Разработен от специалистите по храненето, Doktor John обслужва специфичните хранителни нужди на вашия домашен любимец, на базата на общото им здравословно състояние и етап от живота. Всяка  формула използва най-качествени съставки, без субпродукти от животните.Използва се само най-качественото месо ,което е годно за консумация и от хората.Не само, че продуктите в Doktor John са  много приятни на вкус, те са специално формулирани да доставят допълнително енергия, управление на теглото, контрол на космените топки, и по-здрава кожа и козина. Нищо не е по-важно за нас, отколкото да дадем най-доброто за най-добрия си приятел!
 

Чрез текущите научни изследвания и развитие, Doktor John е в състояние да осигури на кучета и котки  най-добрите хранителни съставки. Нашият екип от ветеринарни лекари, агрономи и биолози работят неуморно, за да се развият формули, които са едновременно питателни и вкусни.

Изработени от най-високо качество на съставките,формулите на  Doktor John могат да бъдат единственият източник на ежедневно хранене, разработени за подобряване на всеки етап от живота на вашия домашен любимец.

Ние сме вашият партньор в осигуряването на дълъг и здравословен живот за вашия домашен любимец, с научно доказаните   формули  на английските експерти.

В храните има протектори за защита на ставите и всички витамини и минерали ,които са необходими за нормалното функциониране на животинския организъм.Доктор Джон се грижи преди всичко за здравето на домашните любимци и всички диети са с намалено съдържание на протеин ,което е основното за здравето на кучетата!

 
За всички градове и села ,в които нямаме представители можете да поръчате храна директно от нашият склад!

Тел. за поръчки-/0889 53 11 71 Влезте в сайта и изберете храна за вашето куче-Доктор Джон храна за кучета

Статии в Брой 171

Възпитание и хранене на средноазиатската овчарка Куче милионер Грижа за козината Промоция-Доктор Джон Кокер шпаньол Училище за шампиони КГБ териер Караман Басет-късокракия красавец 2 Черен петък-храна за кучета Хотел за кучета 2

Хотел за кучета К-9

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета

Училище за шампиони

K-9 Pet Food Ltd