Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Бойни породи кучета

КГБ териер

Черният бодигард

 

 

Черен руски териер

 

 

 

Черният руски териер е енергично, весело и интелигентно куче, което обича да е заобиколено от хора и да е част от действието. Изключително бдително и смело, обича да угажда на стопаните си. Черният руски териер има много силна воля. Като повечето териери, притежава значителна доза упорство, и докато интелектът и енергичността му могат да направят игрите и тренировките му забавни, твърдоглавостта му разваля удоволствието. Любопитно по природа, Черният руски териер обича да изследва, така че е добре да го държите под око, когато е навън. Въпреки, че понякога се опитва да се налага, лесно може да се приучи на домашни навици.  

Доктор Джон храна за кучета


Обикновено се разбира добре с деца, но трябва да се има предвид, че това е голям куче и може да нарани по-малките деца по невнимание. Черният руски териер се опитва да се налага в присъствието на други кучета, които не принадлежат на домакинството. Разбира се добре с други домашни любимци. Силните му защитнически рефлекси го правят добро куче пазач, което е подозрително в присъствието на непознати. Кучетата от тази порода възприемат бързо и се поддават лесно на обучение. Породата е подходяща за самоуверени хора, които имат достатъчно свободно време I възнамеряват да се посветят на своето куче.

Училище за шампиони

Породата е селектирана между еърдейл териер,ротвайлер,кавказка овчарка,ризеншнауцер.Идеята е била да се създаде куче,което да наследи всички ценни качества на тези породи.

Черният руски териер е голямо куче, което достига 66-74см на височина и около 30-60кг. Тънката, гъста козина, която е леко начупена,  е прилепнала плътно към кожата му. Грубата му козина е водо-устойчива. Цветът й може да бъде черен или черен примесен с бели косми. Това е красиво куче с характерно за породата падаща върху очите му козина. Чернят руски териер има силна структура на тялото и будно изражение.Съвременните развъдчици обръщат прекалено голямо внимание на козината вместо на характера и работните качества.

CHAMP храна за професионалисти

Козината на Черния руски териер не пада много обилно, но редовно трябва а се полага грижа за нея. Като цяло изискванията към поддръжката не са особено високи.  Необходимо е редовно да сресвате козината, за да се отстранят мъртвите косми и да се запази добрия външен вид. Тъй като козината е много гъста, трябва да се подстригва на всеки 6-8 месеца. Породата е подходяща за хора с алергии.

Статии в Брой 171

Възпитание и хранене на средноазиатската овчарка Куче милионер Грижа за козината Промоция-Доктор Джон Кокер шпаньол Училище за шампиони КГБ териер Караман Басет-късокракия красавец 2 Черен петък-храна за кучета Хотел за кучета 2

Хотел за кучета К-9

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета

Училище за шампиони

K-9 Pet Food Ltd