Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Бойни породи кучета

Колко пари харчат американците за домашните си любимци?

Въпреки че не можете да сложите цена на най-добрия приятел на човека, фирмата Bundle анализира разходите - като разгледа кои градове харчат най-много за своите домашни любимци. От котки до кучета, гущери и коне също, собствеността на домашни любимци в САЩ се е утроила след 70-те години на миналия век според Хуманното общество на Съединените щати. През 2012 г. 62% от американските домакинства са имали поне един домашен любимец, което довежда общия брой на домашните любимци до 164 милиона. А през 2012 г. Американската асоциация за домашни любимци (APPA) установи, че американците харчат много над 50 милиарда долара за любимите си кожени приятели годишно.

Според APPA в САЩ има 83, 3 милиона кучета, а 47% от всички домакинства притежават поне едно куче. Не е шокиращо, че по-приветливият котешки компаньон е по-популярен от най-добрия приятел на човека, тъй като в страната има 95, 6 милиона котки за домашни любимци (или трябва да кажем, 95, 6 милиона котки, които притежават човешки спътник?)

Не е тайна, че домашните любимци струват пари. Има рутинни разходи като храна и ветеринарни грижи, но има и много други разходи, свързани със притежаването на домашен любимец, които средният собственик може да не осъзнае в самото начало. Неща като обучение на кучета, отглеждане, лакомства, играчки, щайги, превозвачи, качване на борда и нестандартни разходи за здраве. Да не говорим за факта, че колкото повече мислим за домашните си любимци за членове на семейството, толкова по-рутинните медицински разходи изглежда нарастват. В даден момент може би дори не е хрумнало на собствениците на животни да почистват зъбите на домашния си любимец, но днес това става все по-често срещано като лечение, за да се поддържат животните по-здрави за по-дълго време.

Така че кои градове харчат най-много за своите домашни любимци? (По-специално един щат обича да се разпръсква по косъмчета с огромни четири града в списъка …) Гражданите на тези 10 града са най-големите любители на животни в Америка.

10 Феникс, Аризона - $ 33, 38 / месец

Image

Феникс не е единственият град в Аризона, който се появява в нашия списък. Всъщност Аризона се появява тук по-често от всеки друг щат в САЩ. Така че, наред с храните и други нужди за грижа за животните, за какво още жителите на Феникс харчат парите си? Една компания за домашни любимци, оперираща във Phoenix, носи името Cow Dreamz Photography, а собственичката Мишел Пелберг си изкарва прехраната, като прави портрети на домашни любимци в собствените си домове. Пакетите за снимки започват от 175 долара, а клиентелата й варира във всички нива на доходите, доказвайки, че обожаването на домашните любимци не е само тенденция за богатите.

9 Greensboro, Северна Каролина: $ 33.63 / месец

Image

Гринсборо, Северна Каролина е третият по големина град в Северна Каролина по отношение на човешкото население. Разположен в района на Пиемонт в централна Северна Каролина, този град от 277 080 души явно обича своите домашни любимци. Седене на домашни любимци, качване на борда, кучешка грижа … Това са само част от фирмите, базирани на домашни любимци, които можете да намерите в Грийнсбъро, и като се има предвид, че те са в нашия списък, явно жителите знаят как да развалят своите пухкави най-добри приятели.

8 Далас, Тексас: $ 33.63 / месец

Image

Далас, Тексас е видимо доста удобно за домашни любимци място. Например, през 2008 г. общинският съвет предостави отклонение в техните градски кодове, което позволява на кучетата в терасите на ресторантите. Това само показва колко жители ценят домашните си любимци - искат да ги изнесат на социални събирания с тях. В уебсайта на dallascityhall.com са изброени най-малко 46 ресторанта, които позволяват на кучета, и един по-специално ни хвърли окото … Mutts Canine Cantina отнема цялата идея с една стъпка по-нататък и разполага със специален парк за кучета с един декар, в който кучетата могат да играят докато собствениците им грабват хапка за хапване или просто да пият няколко коктейла с приятели. Дори има кучешко меню с хот дог с размер на хапки и кучешки десерт за вашето куче. Разбира се, достъпът до парка идва с такса … но Далас е в нашия списък и жителите очевидно са готови да отделят малко повече за своя домашен любимец.

7 Вирджиния Бийч, Вирджиния: $ 33, 73 / месец

Image

Поговорката може да е „Вирджиния е за влюбени“, но може би трябва да се каже също, че „Вирджиния Бийч е за любители на домашни любимци“. Градът се гордее с това, че е много любим на домашни любимци, което позволява на домашните любимци да играят на плажовете и да се присъединят към почиващите. в хотели и домове под наем. Има дори специален бутик за домашни любимци, наречен Care-A-Lot Pet Supply, който разполага с устройства за плаване на домашни любимци, водни играчки, колички за домашни любимци, ремаркета за велосипеди и почти всичко друго, което евентуално бихте искали или трябва да се забавлявате с вашия домашен любимец, докато сте в Virginia Beach. Не е чудно, че общността харчи толкова много за техните пухкави приятели, като се има предвид голямото разнообразие от забавни дейности, свързани с вашия домашен любимец!

6 Нашвил, Тенеси: $ 34, 25 / месец

Image

Нашвил може да бъде наречен "Music City", но явно домашните любимци също са основен приоритет в столицата на Тенеси. Има няколко страхотни пешеходни пътеки, удобни за домашни любимци, кучешки паркове и други, което прави града приятен за тези, които искат домашен любимец в живота си. Това, че е чудесно място за собственици на домашни любимци, означава повече разходи за домашни любимци, очевидно. И има развъдници, пансиони, разходки за кучета и други, разположени в и около центъра на Нешвил.

5 Колорадо Спрингс, Колорадо - Средно месечно изразходване: $ 35, 75

Image

Колорадо Спрингс последователно се класира като една от най-предпочитаните за домашни любимци дестинации в страната, а това също означава, че жителите му имат достъп до един тон най-добри удобства за домашни любимци. Кучетата и котките не само са добре дошли там, но и конете. В Gray Wolf Ranch можете да отседнете в удобна за домашни любимци каюта или тий-пие и сте добре дошли да доведете домашния си любимец заедно с вас. Конете също могат да останат там, тъй като в планините има много възможности за езда. Но не само домашните любимци са позволени в типичните за домашни любимци места, много магазини, ресторанти и дори музеи, като районния музей на Крипл Крийк, ви позволяват да доведете Фидо заедно за забавлението. Очевидно това означава, че е по-вероятно да вземете почерпка или две или може би нова яка или играчка за най-добрия си приятел, докато сте навън.

4 Чандлър, Аризона - Средно месечно изразходване: $ 35, 88

Image

Казах ви, че Аризона ще присъства в този списък няколко пъти и ние още не сме приключили с него. Чандлър е виден предградие на Феникс, което се появи в списъка по-рано. И така, за какво жителите на Чандлър харчат парите си? Е, само за храна и медицински съображения за средно куче, може да се очаква да плаща около 695 долара годишно. След това на всичкото отгоре разполагате с яки, щайги, гримиране, играчки и услуги като разходки, качване на борда и детски градини. Изглежда жителите на Аризона като цяло са на върха на нещата, що се отнася до техните домашни любимци, но ох чакай … Още не сме свършили с тях.

3 Тусон, Аризона - Средно месечно изразходване: 36, 50 долара

Image

Tucson може да се похвали с 350 слънчеви дни годишно, което позволява на хората домашни любимци да си приличат много възможности да излязат. И с много възможности за домашни любимци, като кучешки паркове и ресторанти, които позволяват на кучетата да седят на вътрешните дворове, те очевидно го правят. Но в Tucson има повече от очевидните видове занимания с домашни любимци … Те имат магазини като Paws and Claws Pet Boutique и Bakery, които са специален бутик за кучета и пекарна за домашни любимци. А за кучетата, които обичат да слизат и мръсни, докато играят в парка, има Dirty Dawgs, спа център за кучета за самообслужване и зелен бутик - защото миенето на кучето с маркуч никога не е толкова лесно, колкото изглежда.

2 Дърам, Северна Каролина - Средно месечно изразходване: $ 38.13

Image

Северна Каролина е на второ място след Аризона по броя на показанията им в този списък. Дърам е вторият град от NC и това е вторият град в нашия списък. Не само, че Дърам има изобилие от кучешки паркове, на които жителите и техните кучешки приятели могат да се насладят, но и провеждат специални програми за отдих, които са достъпни за собствениците на домашни любимци. Тези програми варират от етикет за кучешки парк до семинар за обучение на кучета с диск, за да научите Фидо на някои нови трикове. И ако вашето куче обича да плува, винаги има Lap it Up, компания с голям вътрешен басейн за кучета и собственици, които да участват в широк спектър от дейности с други. Lap it Up осигурява дейности като кучешки лабиринти, кучешки игри и рисуване с лапи / създаване на музика.

1 Скотсдейл, Аризона - Средно месечно изразходване: 47 долара. 88

Image

Аризона не е само в този списък с най-разходни собственици на животни, но те също така могат да се похвалят с най-големия разходен град на нашия списък. А разходите на Скотсдейл са огромен скок от второто място, което означава, че този град наистина се грижи за своите четириноги приятели. Това е богата общност и е добре известно, че жителите ще изминат допълнителната миля за своите домашни любимци. Толкова много, че има кучешки хотели, които предлагат частни апартаменти с телевизори, шофьорска услуга с екзотични автомобили и „диски за лапи” за местните пичове и котки. Звучи като домашните любимци в Скотсдейл, може да има повече луксове от много хора в останалата част на страната!

Статии в Брой 167

Колко пари харчат американците за домашните си любимци? Кралицата получи още две кученца подарък Ваксинирани маймуни Майк Тайсън и гълъбите Известни футболисти си купуват кучета за охрана Хибридизация на кучета с вълци Замръзнало куче в Сибир Mastino Вълци

Хотел за кучета К-9

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета

Училище за шампиони

K-9 Pet Food Ltd