Център за обучение на кучета К-9

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

С каква храна трябва да храним през горещите летни дни?

Повечето хора смятат ,че в горещината кучето трябва да се храни с храна с по-ниски нива на енергия. Това е грешно схващане ,защото кучето в горещините се нуждае от повече енергия.

При охлаждането на организма кучето изразходва голямо количество енергия,която е необходима за учестеното дишане.В същото време в горещите летни дни кучетата загубват апетит и започват да се хранят по-малко от нормалното. При занижената дажба кучето не получава необходимите нива на витамини и микроелементи необходими за ежедневните метаболитни процеси.При това положение се получава недоимък на хранителни вещества и цялостно отслабване на животното.

През летните горещи дни кучето се нуждае от храна с високи нива на енергия ,като CHAMP Performance(4200 kkal/kg)Super Premium Performance HE 30/20.

Тази храна освен ,че е със завишени нива на енергия е и с повишени нива на витамини и микроелементи.Дори кучето да приема по-ниска дажба ,то ще получи всички необходими вещества за организма.

Хранейки с калорична храна през летните горещини ние ,ще поддържаме кучето в перфектна форма и кондиция.

Александър Илиев-главен треньор на клуб за спорт с кучета К-9

Статии в Брой 155

С каква храна трябва да храним през горещите летни дни? Белгийската овчарка Самозвани треньори лъжат клиентите си! Шотландската овчарка -Ласи Азиатецът -легендата от Азия Кане Корсо-световно по-екстериор Клубната изложба за ротвайлери ADRK 2019 в Германия

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти

Доктор Джон храна за кучета