Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Купата на Германия беше спечелена от българин!

Благоевградчанина Алекс Илиев спечели купата на Германия по-ГлобалРинг Спорт NVBK в най-високата категория-3  в Рутешейм близо до Щутгард.

България беше представена от два тима Алекс с Роки и Алекс с Белджи,с която обаче не се представиха добре.Белджи беше много изнервена и не можа да покаже потенциала си.

Глобалринг е в три категории-1,2,3 като в трета категория кучетата се състезават в 17 дисциплини.

Световната купа се провежда всяка година през първата или втората седмица на Октомври.За да се класират състезателите за финала трябва да участват поне на три състезания през годината.Това е първото състезание за нашите състезатели за тази година. Спонсор на българския отбор е D-r John Pet Food най-старата английска фирма за храна за кучета в Света! Всеки закупил Д-р Джон подкрепя българския отбор! Апелираме към всички българи подкрепете нашият отбор закупувайки си от тази великолепна храна.

Dr.John-храна за шампиони

Насладете се на филмчетата на ПетШоу ТВ.

Статии в Брой 145

Купата на Германия беше спечелена от българин! Една изключителна порода-боксерът Правилно хранене на малкото кане корсо Училища за кучета??? Гълъби 2 Убиването на кучета за месо е забранено Конете ни учат на търпение

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти