Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Тарантули

Тарантули и всичко за тях можете да намерите в Pet Shop -Благоевград ул"Т.Александров"52 срещу стария Мол. 0889 53 11 71

Тарантулите, известни още като паяци птицеяди (Theraphosidae), са семейство паяци включващо около 900 вида. В зависимост от вида, размерът на тялото им варира от 2,5 до 10 см, а разкрача на краката от 8 до 30 cm. Най-големите видове тарантули могат да тежат над 85 грама. Най-големият от всички видове е Тхерапхоса Блонди  от Венецуела и Бразилия  с тегло от 150 грама и разкрач на краката до 30 cm.

Повечето тарантули са безвредни за хората, а някои видове са популярни в търговията на екзотични домашни любимци. Всички тарантули са отровни, но само някои от видовете притежават достатъчно силна отрова  за да доведат до много голям дискомфорт в продължение на няколко дни.

Най-големите тарантули могат да убиват големи животни , като гущери ,мишки,птици и малки змии.

Тарантулите са разпространени почти по цялото земно кълбо. Те могат да бъдат открити в Западна,Централна и в цяла Южна Америка  до южните части на Чили и Аржентина. Тарантули могат да бъдат намерени и в цяла Африка, големи части от Азия  и цяла Австралия. В Европа има някои видове в Испания ,Португалия,Турция и Кипър.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Статии в Брой 140

Собствениците на кучета боледуват по-малко Кралски питон Тарантули Папагалите Pet Shop -Blagoevgrad отвори врати Равносметка за спортния сезон по-глобалринг за 2017 година. Отглеждане на рибки Избор на кученце

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти