Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

1StChoice -уникалните храни от Канада

Очаквайте скоро тези уникални продукти-0899 87 57 89
 
1StChoice PetFood и Pronature се произвеждат единствено в Канада! Това е   най-голямата компания в Канада в производството на храни за домашни любимци от висок клас-Super Premium and Holistic pet food.

Разработен от специалистите по храненето, 1st Choice  обслужва специфичните хранителни нужди на вашия домашен любимец, на базата на общото им здравословно състояние и етап от живота. Всяка  формула използва най-качествени съставки, без субпродукти от животните.Използва се само най-качественото месо ,което е годно за консумация и от хората.

Не само, че продуктите в 1StChoice  са  много приятни на вкус, те са специално формулирани да доставят допълнително енергия, управление на теглото, контрол на космените топки, и по-здрава кожа и козина. Нищо не е по-важно за нас, отколкото да дадем най-доброто за най-добрия си приятел!

Чрез текущите научни изследвания и развитие, 1StChoice  е в състояние да осигури на кучета и котки  най-добрите хранителни съставки. Нашият екип от ветеринарни лекари, агрономи и биолози работят неуморно, за да се развият формули, които са едновременно питателни и вкусни.

Изработени от най-високо качество на съставките,формулите на 1StChoice  могат да бъдат единственият източник на ежедневно хранене, разработени за подобряване на всеки етап от живота на вашия домашен любимец. Нашите продукти за кучета и котки са без царевица без пшеница и без соя-включвайки всички нови  научни открития за насърчаване на здравето и жизнеността.
 

 1StChoice PetFood

Ние сме вашият партньор в осигуряването на дълъг и здравословен живот за вашия домашен любимец, с научно доказаните   формули  на канадските експерти.

 

1-st Choice  е на първата линия на защита на вашия домашен любимец. Въпреки, че нашите продукти не са конкретно формулирани, за да бъдат използвани в сценарий на лечение, те могат да помагат  по-проактивен начин да се предотвратят  общи заболявания на базата на ден за ден, с други съставки и хранителни вещества, адаптирани към етап от живота, тегло, начин на живот и т.н.

Статии в Брой 134

Защо някои кучета нападат без причина хората? Подрастващата овчарка Азиатската овчарка Дого 1StChoice -уникалните храни от Канада 1-ви старт от шампионата на ГлобалРинг в Белгия

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти