Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Путин отказа да вземе ново куче

Пред 2012 г. му беше подарена женска акита от японското правителство

Руският президент Владимир Путин е отказал подарък куче от японското правителство. Държавният глава вече има едно куче от Япония. Пред 2012 г. му беше подарена женска акита, наречена Юме, като благодарност за руската помощ при справянето с последствията от земетресението и цунамито поразили главния японски остров Хоншу през март 2011 г., съобщава BBC.

Мъжкото куче от същата порода, предназначено да бъде компаньон на Юме, щеше да бъде представено на Путин на срещата на върха с японския премиер Шиндзо Абе в Япония през следващата седмица.

Путин също така е собственик на мъжко българско овчарско куче, наречено Бафи, което му беше подарено от премиера на България Бойко Борисов през 2010 г.

Преди това руският държавен глава имаше лабрадор с името Кони, починал през 2014 г. Той му беше подарен от министъра на отбраната на Русия Сергей Шойгу. Путин също подарява кучета, като това, което даде на 12-годишно момиче за миналата Нова година.

Кони стана световно известен, след като Путин заведе кучето на среща с германския канцлер Ангела Меркел, която оказа се изпитва страх от кучета.

След срещата някои издания написаха, че този акт е планиран, за да уплаши Меркел. Путин от своя страна се извини и заяви, че не

Статии в Брой 132

Световна титла за България! Ален Делон и кучетата му С какво да храним нашите любимци? Средноазиатска овчарка Нутрам качество без конкуренция! Ученици от търговище събраха храна за .. Най-високото куче в света Дебели кучета Путин отказа да вземе ново куче Кучетата посивяват от стрес Кучкари

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти