Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

Линдзи Вон бе ухапана от собствените си кучета

Американската ски звезда Линдзи Вон определено няма късмет, с оглед на честите контузии през последните години.

Четирикратната носителка на Големия кристален глобус отново трябваше да потърси лекарска помощ, но този път не заради падане на пистата. Тя публикува снимка в социалните мрежи на окървавената си ръка, като разкри, че раната е следствие на ухапвания от нейните кучета.

За щастие 31-годишната алпийка се размина само с няколко шева на палеца на дясната си ръка. Линдзи сподели, че е разтървала своите домашни любимци Лео и Беар, след като двамата се сдърпали за свободно хвърлено фризби.

"Кучетата ми се сборичкаха заради едно фризби и се опитах да ги разтърва, но вместо това бях ухапана. Забавен уикенд", написа Вон, като добави, че благодари на лекаря на американския отбор по ски за бързата намеса и слагането на шевовете.

За щастие на феновете на Линдзи ухапването от страна на нейните кучета, които скиорката осинови от приют, няма да й попречат да участва в гигантският слалом в Аспен за Световната купа.

Надпреварата в САЩ е насрочена за последния уикенд на ноември (28 и 29), когато ще се проведе и слалом. По програма следващото състезание в алпийските ски трябваше да е в края на тази седмица в Леви (Фин), но заради липсата на сняг стартът бе отложен.

Все още няма яснота дали състезанията за мъже и жени от финландския зимен център ще се проведат на друга дата или място.

Статии в Брой 121 Абонирайте се за да четете всички броеве

Парламентът одобри създаването на Национална програма за бездомните кучета Гуен Стефани се захвана с дрешки за кучета Линдзи Вон бе ухапана от собствените си кучета Кръстоска между вълк,койот и куче превзема Сащ Реклама-храна Кучето Дизел загина в битка с терористите 300km за да се върнеш при спасителя си! Самолетната компания „Делта” забрани чекирането на домашни любимци като багаж Милиарди за домашните любимци в Сащ

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти