Център за обучение на кучета К-9

Dr.John-храна за кучета

Белгийска овчарка

Кане Корсо

Лабрадор-ретривър

Немската овчарка

Пит-Бул териер

Ротвайлер

30 000 лева отпусна земеделското министерство за изложби на овчарски кучета!

Фонд Земеделие отпусна 30 000 лева за изложби на овчарски кучета

Кандидатстването по схемата за участие в киноложки изложби е до 29 май 2015 

Фонд Земеделие отпусна 30 000 лева за изложби на овчарски кучета

Фонд Земеделие отпусна 30 000 лева за изложби на овчарски кучета

 

Помощта се предоставя на малки и средни предприятия от животновъдния сектор за популяризиране на възможностите и постиженията на българските овчарски кучета, под формата на субсидирани услуги от Българския киноложки клуб за Българско овчарско куче (БКК за БОК).

Кандидатстването по схемата за участие в киноложки изложби, сключването на договор между ДФ „Земеделие” и БКК за БОК и изплащането на помощта трябва да се извърши до 29 май 2015 г.

Максималният бюджет по схемата „Помощ за участие в киноложки изложби” за 2015 г. е 30 000 лева, като Фонд „Земеделие” финансира до 100% от разходите за участие в изложението на овчарски кучета. Допустимите разходи по тази схема са такси за участие, разходи за път и транспортиране на живтотните; за публикации и уебсайтове за обявяване на събитието; наем на изложбени помощи и щандове и разходите за тяхното монтиране и демонтиране. 

         За да получи помощта за изложба на овчарски кучета, Киноложкият клуб трябва да представи пред ДФЗ документи като договори, сключени между него и земеделските стопани, в които е посочен броят животни, за които ще се извършват услугите, зоотехнически сертификати или сертификати за произход, доказващи породната принадлежност на животните и др.

         Подборът на животните, които ще участват в изложението на български овчарски кучета, се извършва чрез решение на Управителния съвет (УС) на БКК за БОК, с което се определя броят на животните, възраст, категория, екстериорни условия, наличие на призове от предишни участия в изложения.

Статии в Брой 118

Нутрам без зърно за мини породи кученца. Балкански център за обучение на кучета К-9 Как да избираме храна за нашият любимец? Клуни получи две кучета като подарък Кучета откриват отрова Птичето богатство в България Еволюция 30 000 лева отпусна земеделското министерство за изложби на овчарски кучета! Прилика и разлика между стафордшира и пит -бул териера Конете лекуват Котките са невероятни лечители Английските храни за кучета-Dr.John Зоомагазини в София Онлайн зоомагазин най-ниски ЦЕНИ!

Средноазиатска овчарка

Бойни породи кучета

Академия за кучета К-9

Хотел за кучета К-9

GlobalringSport

Пейнтбол-Благоевград

Магазин

CHAMP храна за професионалисти